Food Service Supervisor - Part-Time - Ottawa, ON





COMPETITION # / CONCOURS No. 19-140 NON UNION POSITION / POSTE NON SYNDIQUÉ

Position # / Poste no. 1438




POSITION:   Temporary (1 year)  Part Time (0.5) Food Service Supervisor / temporaire (1 année) à partiel (0,5)
                  Superviseur(e) aux Services alimentaires

SUPERVISOR/ SUPERVISEUR:  Director, Food Services PSU / Directrice de l'USP des services alimentaires

SALARY / SALAIRE:  from/de $29.00 to/ä $35.57 per hour / par heure (pro rated / prorata)



POSITION SUMMARY

The Food Services Supervisor is responsible for supervising the production of food including cooking, presentation, cleanliness and customer relations. The Food Services Supervisor is also responsible for recommending and implementing budgets, and for managing the human resources of the department including hiring, termination and managing the performance of staff as necessary.

QUALIFICATIONS
-  Police Record Check (PRC) (Essential)
-  Diploma in Food Services (Essential)
-  Member of the Canadian Society of Nutrition Management (Essential)
-  Approximately 2 years of experience (Essential)
-  Comprehensively use computer technology (Essential)
-  Take steps to ensure timely completion of tasks by adjusting priorities as required (Essential)
-  Communicate effectively and concisely, both orally and in writing (Essential)
-  Deal effectively with internal and external customers (Essential)
-  Provides staff supervision (Essential)
-  Working knowledge of applicable occupational health and safety legislation; general knowledge
    of corporate/departmental policies and procedures related to health and safety. (Essential)

Experience and formal training combined with demonstrated performance and ability may substitute for stipulated academic/experience requirements.

Should the applicant require any accommodations during the application process please notify Human Resources as per the Accessibility for Ontarians with Disabilities Act.


RÉSUMÉ DES FONCTIONS

Le ou la titulaire supervise la production des aliments, ce qui comprend la préparation et la cuisson, la présentation, la propreté des lieux et les relations avec la clientèle. Il ou elle doit aussi recommander et établir des budgets et gérer les ressources humaines du Service, ce qui comprend l’embauche, la mise à pied et la gestion du rendement du personnel selon les besoins.

QUALIFICATIONS

-  Vérification du casier judiciaire (VCJ) (Essentiel)
-  Diplôme en services alimentaires (Essentiel)
-  Adhésion à la Société canadienne de gestion de la nutrition (Essentiel)
-  Environ 2 ans d’expérience (Essentiel)
-  D’utiliser la technologie informatique générale (Essentiel)
-  De modifier ses priorités afin d’accomplir ses tâches dans les délais requis (Essentiel)
-  De communiquer de manière efficace et concise oralement et par écrit (Essentiel)
-  De traiter efficacement avec les clients de l’interne et de l’extérieur (Essentiel)
-  De superviser le personnel (Essentiel)
-  D’appliquer les lois et les règlements sur la santé et la sécurité au travail ainsi que les politiques
    et les procédures de l’Hôpital et du Service sur la santé et la sécurité au travail (Essentiel)

On pourra envisager d’accepter un certain niveau d’expérience et de formation avec un rendement et des aptitudes manifestes au lieu du diplôme et de l’expériences exigés ici.

Si le candidat ou la candidate requiert des accommodements lors du processus de candidature, veuillez en avertir les Ressources humaines en vertu de la Loi sur l’accessibilité pour les personnes handicapées de l’Ontario.



We encourage all applications to apply by sending your cover letter and a current resume indicating the competition number to jobs@cheo.on.ca. Please ensure your documents are in Word or PDF format and sent within the required timeframe.

Nous encourageons toutes les candidates et tous les candidats à envoyer leur lettre de motivation et un curriculum vitae à jour indiquant le numéro du concours à jobs@cheo.on.ca. Veuillez vous assurer que vos documents sont en Word ou format PDF et envoyés dans les délais requis.